(12.04.2007) Peste 20 de inele in iarba identificate
Author
Number of posts : 284 Age : 34
Subject: (12.04.2007) Peste 20 de inele in iarba identificate Wed Jul 25, 2007 8:11 am
In urma cu cateva zile am fost sesizati asupra existentei unor inele in iarba in apropiere de satul Gogoiu, comuna Racoasa din judetul Vrancea, undeva intre Panciu si Soveja. In dimineata zilei de vineri, 11 aprilie 2007, ne-am deplasat la locul respectiv pentru a investiga sesizarea. La fata locului am identificat 19 inele grupate in zona initial semanalata si alte inele aflate la distante de peste 50 de metri de locul initial. Inelele au aceleasi caracteristici cu inelele de la Ribicioara, cu dimensiuni variind intre 2 si 9 metri in diametru. Dupa ce ne-am asigurat de existenta acestor inele am anuntat si media, iar la fata locului aparand posturile de televiziune PrimaTV, N24, ProTV si Antena1. PrimaTV si N24 au difuzat stirea in cursul zilei de vineri. La fata locului si-au facut aparitia si cateva ziare locale din Vrancea/Focsani. Mai multe informatii si ipoteze asupra descoperirii si investigatiei in articolul ce va fi publicat pe acest site.
Actualizare (12.05.2007 13:00): a difuzat stirea in cadrul jurnalului de la ora 08:00 "19 cercuri misterioase în Vrancea, lasate în urmaa de un posibil OZN"
(04.04.2007) Noi inele identificate langa Trifesti, in apropiere de Roman, jud. Neamt)
Postul de televiziune ProTV a facut un reportaj cu aceste noi cercuri (inele) in care se sustinea existenta a 6 inele/cercuri cu diametrul de 23 de metri. Ajuns la fata locului, Paul Dorneanu (Presedinte RUFOn), a constatat existenta unui singur inel bine evidentiat, restul fiind doar inele incomplete si foarte putin distincte. Acest inel se diferentiaza de cel de la Ribicioara, dar are un element comun, existenta ierbii mai inchise la culoare. Inelul este pus in evidenta de iarba care s-a uscat foarte repede si a fost arsa de soare. Mai multe informatii vor fi publicate intr-un articol pe acest site.
(29.01.2007) OZN filmat într-un sat din Arges
Satenii din Arges nu mai au somn de teama extraterestrilor
Satenii din Arges nu mai au somn de teama extraterestrilor... Localnicii au vazut pe cer un obiect ciudat, care îsi shimba culoarea. Speriati, oamenii au dat alarma, iar unul dintre ei a si filmat strania aparitie.
Obiectul a aparut în miez de noapte, stricându-le somnul localnicilor treziti de lumina puternica. Acestia au iesit în pijamale sa vada minunea, dar nimeni nu si-a dat seama despre ce este vorba, asa ca fiecare a început sa-si dea cu parerea.
Oamenii spun ca nu este pentru prima data când micul sat din Arges este bântuit de obiecte cu forme ciudate. În urma cu doi ani, un alt obiect a tinut cu sufletul la gura zeci de tarani, care se pregateau sa mearga la arat.
(12.04.2007) Peste 20 de inele in iarba identificate